BAKKER BART DELFZIJL

BAKKER BART DELFZIJL De lekkerste!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 132 beoordelingen
5 jan 2022 om 14:50 Het eten was prima niks op aan te merken. Bezorgen duurde erg lang. We hadden z.s.m aangeven dat werd al 55 minuten echter werd 55 minuten zeker 1,5 uur
14 dec 2021 om 13:26 It was fine food, still warm. Didn't like the croissants but that can be a personal opinion.
11 dec 2021 om 22:01 Bestellingen klopten niet. Stond juist op de bon maar is niet goed klaar gemaakt. Broodje gezond zonder kaas, had wel kaas maar geen ham!
11 dec 2021 om 14:10 Ik bestel hier nooit weer. Bijna 2 uur gewacht en dan krijg je droog brood en de beenham was koud. Heel slecht.
11 dec 2021 om 14:03 Meer dan een uur bezorg tijd aanpassingen bij broodjes niet uitgevoerd (salami IPV kaas to kaas op brood). De warme beenham was koud. Niet tevreden met de bakker bard in Delfzijl
19 okt 2021 om 15:15 Super lekker
2 okt 2021 om 14:53 Zelfs nadat de incapabele medewerkers bellen om navraag te doen gaat het fout. Alles wat ze niet moesten doen is wèl gedaan. 90 minuten? Inmiddels wacht ik al 3 uur op een bestelling omdat ze het steeds verkeerd doen. Bestel hier nooit weer, oelewappers.
30 sep 2021 om 13:10 Bij de panini kip-pesto had ik een opmerking gemaakt dat er geen tomaat op hoeft na 70 minuten wachten eindelijk mn bestelling binnen en kon ik alsnog het tomaat er zelf af halen..
16 sep 2021 om 14:06 De broodjes zijn altijd heerlijk en bezorging redelijk snel! Helaas wel voor de tweede keer een smoothie vergeten.. hier mag wel iets beter om gedacht worden. Verder prima !
14 sep 2021 om 15:35 Duurde erg lang! Op thuisbezorgd stond 45 minuten. Het heeft in totaal 90 minuten geduurd
7 sep 2021 om 13:31 Lekker man !!
4 aug 2021 om 14:55 Eten was goed zoals altijd. Wel jammer dat de optimel die ik erbij had besteld niet geleverd werd.